söndag 2 oktober 2011

Vackra höst..

Det är nu det händer. Naturen har bytt kostym, en kyligare vind biter i kinden och det doftar mull. Kanske är det just det som skänker säsongen ett visst vemod, medan vi ser på förvandlas skogen till en färgsprakande jättebukett som sedan blir jord. Vi kan inte göra annat än att dra ner mössan över öronen,  andas in det klara luften och gå på skattjakt i skogen.
Ja, men så skönt - välkommen kravlösa, sköna höst!


Texten är tagen från månadens "vi föräldrar" tidning.

                                                                                                                                       

Vi har haft en härlig helg tillsammans, hela familjen.. I fredags var vi bara hemma och åt taco´s och tittade på Idol, Ellen tyckte de va jätte kul och dansade loss i v-rummet.. :)
Igår var vi på marknaden i koppaberg, har aldrig varit där och trodde INTE de skulle vara så mycket strunt, hade förväntat mig en ganska lagom marknad med hantverk och att man skulle få en såndär mysig och glad stämning i hela kroppen, men så va de inte..
Det fanns en liten gammeldags marknad med hantverk och folkdans sen var resten en enda GIGANTISK grötsmörja, samma skit i varannat marknadsstånd och sjukt trångt med alla människor..
Men vi hittade iaf en namnmössa och ett par jätte fina och varma ulltofflor till Ellen inför vintern och våra iskalla golv, jag och Christoffer nöjde oss med fyra olika sorters korvar som vi mumsade i oss igår med lite kex och ost.. :)
Idag är tanken att vi ska fortsätta med veden som ska flyttas och staplas, hoppas verkligen vädret är med oss.

Elektikerna är fortfarande inte klara, trodde det skulle gå ganska fort för dem när dem väl kom hit men förra veckan var dem här en dag på hela veckan och jobbade?! Är det inte bättre att göra klart ett arbete i taget?! Vad vet jag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar