måndag 17 oktober 2011

Dags att uppsöka läkare!

Har nu talat in meddelande hos BVC, hoppas dem ringer upp imorgon bitti, annars ringer jag igen.. 
Ellen har fått ur sig en liten harklutt sen i Torsdags och försöker hela tiden bajsa men det går inte.. Det skär i hjärtat att se henne så förtvivlad när hon försöker bajsa men det gör för ont... Jag har läst igen på alla möjliga hemsidor om förstoppning och det ser ut som vi kommer att få ändra kost totalt för att se om det kan göra verkan.. Men vi får väl se vad läkarna säger, HOPPAS få komma ner redan imorgon för såhär kan det inte fortsätta.. Enligt dem sidor jag har läst så får vi undvika det mesta med vitt mjöl i, pasta, ris, vitt bröd, alla maträtter som innehåller mycket mjölk, banan, kokta morötter...
Idag har hon knappt ätit nån frukost, åt inte så mycket lunch på förskolan och har ätit en falukorv´s bit till kvällsmat.. :( Och det är väl klart hon inte vill äta nått när hon inte får ur sig allt det andra som ligger i henne´s lilla mage, Usch det är hemskt det här.. 

Fortsätter den här kvällen med att försöka få henne att bajsa så hon kan somna och sova i lugn och ro med en lugn mage inatt.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar