torsdag 23 februari 2012

Vissa vet redan, det är nog fler än vad jag vet som vet om det.. Och Christoffer har "släppt bomben" på fb idag.. ;)
Ellen ska bli storasyster i slutet av September. :) Så det blir en varm och tjock sommar kan jag tänka mig ;) Vi är såklart överlyckliga och planerar och försöker sätta oss in i hur det blir med ett till guldkorn i familjen :) Men lite nervös är jag för graviditeten, med Ellen fick jag må så himla bra och märkte knappt att jag var gravid förutom att magen va där.. ;) Jag tror därför denna kommer bli helt tvärtom och det skulle inte förvåna mig.. Än så länge är det lite illamående då och då, trött är jag och somnar nästan varje kväll när jag nattar Ellen men det är överkomligt ;)

Är inte långt gången, v. 9, så än är det lååååång tid kvar. Ingen idé att börja längta än ;)

KRAM

-------------------------------------------------------------------------

Jag lyckades hålla mig vaken när jag nattade Ellen så jag passar på att titta runt här på datorn en stund till innan sängen väntar på mig också. :) Christoffer har åkt till Wasa och tittat på hockey så jag är själv här nere på nedervåningen och det är ganska skönt ;)
Ännu skönare är att jag kunde byta bort min öppning imorgon och börjar 7.30 ist för 6.30, jag brukar älska att öppna men när Ellen inte kan lämnas innan 6.30 på sin avdelning så blir öppningarna ganska jobbiga, antingen stressa med henne in på hennes avdelning och sen in på min avdelning och ställa iordning och sätta igång, eller så måste Ellen följa med mig till min avdelning till kl. 07.00 och då blir det jätte fel och Ellen är förvirrad och ledsen och jag blir stressad och irriterad.. inge bra alls! Så jag slutar hellre lite senare fast det är Fredag än är med om dessa jobbiga och oroliga nätter och fredagmornar.

Nästa vecka är det sportlov och då ska Ellen vara ledig tillsammans med sin moster och kusin på Fredagen och Christoffer ska med Ellen´s andra kusin på innebandycup i Hedemora, bara stackars jag som måste jobba ;)

KRAM igen och GODNATT

1 kommentar: