lördag 4 februari 2012

vilken underbar dag!

Idag har jag njutit av tillvaron hela dagen..
Vi började dagen med att åka och bada, Ellen älskar verkligen att bada..
Sen åkte vi vidare till Tuna Park och åt lunch, Ellen fick köttbullar o. potatis och vi åt grillmix med stekt pot. beasås och rödvinsås.. MUMS! Ellen somnade som en stock efter maten och jag och Christoffer gick och shoppade och strosade runt där inne, tog en kopp kaffe och en bit cheesecake och shoppade lite till.. Mysigt! Hittade MASSOR till Ellen och lite till oss.. Detta hittade vi till Ellen, det mesta på rean:
2 st tights
2 st strumpbyxor
2 st tröjor
2 st tjocktröjor
1 st one piece
2 par strumpor

När vi shoppat färdigt åkte vi vidare till Barnen´s hus i V-ås (jag somnade i bilen och Ellen fortsatte sova) för att titta på ny vagn till Ellen, hon börjar bi lite för stor för sin gamla.. Vi hittade och köpte en Emmaljunga Scooter i färg coffee.. Jätte fin och mycket smidigare.. Vi stod ut länge med att ha den klumpiga Emmaljunga Edge Duo som sittvagn.. :)
När vi var färdiga där åkte vi och firade Jonas som fyller år idag och Ellen fick leka lite med Elina och Elias :) Blir för lång tid mellan gångerna..

Nu är vi hemma efter en härlig dag och ska snart laga och äta god mat, det blir en pastasås med fläskfilé, champinjoner och grädde :) och pasta till såklart.. Och så laddar jag såklart inför melodifestivalen för fullt..

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar