lördag 26 november 2011

Första natten på övervåningen har gått kanonbra..Sovit jätte bra, va upp och hämtade Ellen då hon vaknade men somnade om snabbt i våran säng.. Inte har vi hört nå spöken heller ;)

Idag blir det fix och trix med vår klädgarderob som ska flyttas från ett rum till ett annat, julmarknaden och lite fika med vänner ska vi också hinna med :) Måste nog ta tag i lite måsten också, betala räkningar, tvätta, dammsuga och skura nedervåningen.

----------------------------------------------------------------------------

God kväll!
Har haft en kanondag.. Jag stormtrivs här hemma nu, från att det kändes som vi bodde i en skokartong till rena rama palatset :)
Idag har vi hunnit med allt vi skulle, känns bra :) Det är rent och fint här hemma, har haft besök av släkt och vänner under dagen, vi åkte ner på julmarknaden en sväng men blev besviken.. Inte så mycket kul att kika på och julstämningen är som bortblåst..
När vi kom hem gjorde Christoffer hamburgetallrik till kvällsmat.. Mums :) Jag och Ellen har varit och lekt på hennes rum en stund, det är så kul att se henne trivas som fisken i vattnet, men än är det mycket som saknas, det mesta kommer tomten med :P Det vi måste införskaffa innan är en garderob till hennes rum..

Christoffer har åkt till jobbet och Ellen ska snart hoppa ner i ett bad innan läggdags, när hon har somnat ska jag sätta upp julgardiner i matrum och kök sen väntar nog sängen på mig också :P

Nu när våran övervåning är färdig har det lättat en stor sten från hjärtat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar