torsdag 30 augusti 2012

GLÄDJESKRIIIIIIIK!

Ja, jag har lust att göra precis som Ronja och gå ut i skogen och skrika, så högt jag bara kan.. Ett skrik fyllt av glädje och lättnad.. VI har skrivit kontrakt på ett EGET hus, ett hus som är precis som vi vill ha det, det är klart för att flytta in, bebisrummet är det ända vi måste göra något åt med lite färg på väggar och tak annars är det perfekt! Det är ett perfekt område med mycket barnfamiljer och en jätte fin lekpark på innergården (det är ett kedjehus).. Vi är så sjukt nöjda och vet att det här är det bästa vi gjort och bestämt oss för, det känns så himla rätt.. :)

Och precis innan vi flyttar (eller under tiden vi flyttar;) ) kommer familjemedlem nr 4 komma till oss, dessa sista veckor kommer gå fort med jobb och packning mm.. det gör ingenting, dessa veckor kunde få flyga förbi för mig..

KRAM
// Ida M. de Kock

1 kommentar:

  1. ) hoppas ni hinner landa i det nya huset innan bebis eller bebis kommer kanske under flytten hehe! Men det är nog värt i slutändan när det handlarom en dröm som gått i upplevelse... Jag blir glad när du skriver,nästan så att man kan känna din glädjeskrik haha. Kram

    SvaraRadera