fredag 27 juli 2012

oj, det senaste inlägget skrevs den 17 Juni, det var ett tag sen alltså..

Vi är just nu inne i semesterlunket, tar dagen som den kommer och har den allmänt bra.. Första semesterveckan åkte vi ner till Öland med husvagnen, första gången i mitt liv som campare var väldigt mysig, MEN, ett stor MEN var att är det inte soligt och varmt så man kan bada finns det inte så mycket att göra på Öland.. Vi hade iaf ett badhus på campingen vi bodde på så där badade vi en dag och Ellen bada i utomhuspool 2 gånger.. När vi åkte hemmåt åkte vi och sov kvar i Skara en natt och gick på sommarland vilket var toppen.. :) Ellen hade jätte roligt, dock så blåste det en hel del så det var väldigt kallt att bada, men det stoppade oss inte :)

Sen vi kom hem därifrån har vi fixat färdigt våran uteplats, Planterat blommor och lagt färdigt plattorna så nu är den helt färdig och vi är SUPERNÖJDA, hela trädgården fick sig ett lyft, den blev charmig och mysig :)

Vi har hunnit med några dagsäventyr också, varit på lek och bus landet som öppnat i Västerås, vi tyckte det var sådär men har dock aldrig varit nån annanstans heller så får vänta med att jämföra ;) Och i Onsdags åkte vi för en heldag i Furuvik tillsammans med Ellens farfar, Maggan, Rosita m. familj och Ellens kusiner Liam och Lova.. Vi hade en toppendag och Ellen var så nöjd efter den dagen. :) Och vi hittade Carl Larsson kläder eller Madicken kläder är dem nog mer kända för så vi köpte ett "förkläde" som är som en klänning till Ellen, så himla fint.. :) Fanns även till vuxna så nästa år får vi nog lov att åka tillbaka så jag kan köpa en till mig själv också ;)


Nu återstår lite mer än en vecka kvar av semestern och vi ser ut att få bra väder, Yihoo :) Det blir mycket bad dessa dagar tror jag ;)

Och under dessa veckor har magen växt och jag börjar undra hur stor jag egentligen kommer bli innan bebis kommer ut?! Haha!
Om ca 11 veckor har vi våran lilla vildtoring här hemma, veckorna kommer gå fort, ska jobba fram till 28 September så veckorna kommer flyga fram.. Vi ska även hinna att göra iordning bebisens rum på övervåningen innan den anländer (det är tanken iaf), men först måste snickarna som ska såga ut fönster och byta panel utvändigt vid det rummet komma och göra klart det innan vi kan börja, det ska spacklas, slipas, spacklas, slipas och sen tapetseras och inredas :) Svårt med färgval bara när vi inte vet vad som kommer ut :)

Nu ska jag ta och väcka mannen i huset och hitta på nått att göra idag.. Bada? ;)

Kram
Ida M. de Kock

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar